ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΚΙΑΛΙΑ BINOFIX Zoom

ZEISS

ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΚΙΑΛΙΑ BINOFIX

# CZ-528387

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο αντάπτορας Binofix, γενικής χρήσης δίνει τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης προσάρτησης των κιαλιών ZEISS σε κάθε τύπου τρίποδα, για διάμετρο φακών από 30mm και πάνω. Διασφαλίζει σταθερότητα στην παρατήρηση, ακόμα και με υψηλές μεγεθύνσεις και για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Προσωρινά Εξαντλημένο

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

BINOFIX, ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΚΙΑΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΠΟΔΑ

Ο αντάπτορας Binofix, γενικής χρήσης δίνει τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης προσάρτησης των κιαλιών της ZEISS σε κάθε τύπου τρίποδα, για διάμετρο φακών από 30mm και πάνω. Διασφαλίζει σταθερότητα στην παρατήρηση, ακόμα και με υψηλές μεγεθύνσεις και για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Ειδικότερα, εάν συνδυάσετε τα κιάλια Victory FL ή τα Conquest με την τριπλή μεγέθυνση ενός μονοκιαλιού Mono, θα μπορείτε να απολαύσετε οπτική εμπειρία παρόμοια με αυτήν που σας δίνει μια διόπτρα!


Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.