Αντάπτορας G για DSLR Zoom

VIXEN

Αντάπτορας G για DSLR

# VX1836

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αντάπτορας κατάλληλος για την σύνδεση της διόπτρας Geoma με κάμερα DSLR που επιτρέπει την φωτογράφηση με εξαιρετικά μεγάλη μεγέθυνση
Διαθέσιμο
59,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

VX1836 Αντάπτορας G για DSLR

 
Ο αντάπτορας αυτός σας επιτρέπει να φωτογραφίσετε μέσω της διόπτρας Vixen Geoma σε εξαιρετικά μεγάλη μεγέθυνση διατηρώντας υψηλή οπτική ποιότητα. Σε αντίθεση με άλλους αντάπτορες, ο αντάπτορας G δίνει την δυνατότητα να φωτογραφίσετε μέσω ενός προσοφθαλμίου (αντί να χρησιμοποιείται η διόπτρα άνευ προσοφθαλμίου ως αντικειμενικός φακός του chip της DSLR φωτογραφικής μηχανής).Ο αντάπτορας G είναι ένα δαχτυλίδι επέκτασης που θα αυξήσει την εστιακή απόσταση του συστήματος διόπτρας προσοφθαλμίου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα προσοφθάλμια Vixen GL15, GL20 και GL25. Να σημειωθεί πως το δαχτυλίδι προσαρμογής T-Ring της εκάστοτε DSLR κάμερας είναι απαραίτητο και δεν περιέχεται.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 40

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.