Αντάπτορας D-SLR Zoom

KOWA

Αντάπτορας D-SLR

# KW-TSNPA7

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο αντάπτορας TSN- PΑ7 της Kowa μετατρέπει τη διόπτρα σας της σειράς TSN880 ή TSN770 σε έναν εξαιρετικά υψηλής μεγέθυνσης τηλεφακό για μηχανή DSLR.

Διαθέσιμο
199,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Αντάπτορας D-SLR

Ο αντάπτορας TSN- PΑ7 της Kowa μετατρέπει τη διόπτρα σας της σειράς TSN880 ή TSN770 σε έναν εξαιρετικά υψηλής μεγέθυνσης τηλεφακό για μηχανή DSLR. Έτσι, σας επιτρέπει, όχι μόνο να έχετε μία καταπληκτική από άποψη contrast, θέα του κόσμου γύρω σας αλλά και να την αποτυπώνετε με λεπτομέρεια και ζωντάνια στις λήψεις φωτογραφιών και βίντεο μέσω της DSLR.

Σε αντίθεση με τη συμβατική φωτογράφηση όπου η εικόνα προέρχεται μέσα από τη διόπτρα και το προσοφθάλμιό της  ο αντάπτορας ΡΑ7 συνδέει άμεσα τη διόπτρα με τη μηχανή, μέσω ενός δακτύλιου T Ring. Αυτή η σύνδεση διαθέτει μικρότερο βάρος και όγκο από ένα συμβατικό τηλεφακό και δίνει μεγαλύτερη μεγέθυνση από αυτόν!

Σχεδιάστηκε για χρήση με τα προσοφθάλμια zoom TE-11WZ / TE10Z και τις διόπτρες TSN880/770 της Kowa. Ο σχεδιασμός επιτρέπει τη χρήση όλου του εύρους zoom του προσοφθαλμίου, παρέχοντας την εκπληκτική εστιακή απόσταση των έως και 2570mm με το προσοφθάλμιο TE-11WZ ή έως και 2750mm με το προσοφθάλμιο TE10Z.

Για ακόμη μεγαλύτερο εύρος εστιακής απόστασης ο αντάπτορας TSN-PA7 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το σύστημα Telephoto Lens System της Kowa.

Η εστίαση επιτυγχάνεται με τον διπλό εστιαστή πάνω στο σώμα της διόπτρας οποίος συνδυάζει την αδρή με τη μικρομετρική εστίαση ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο κατά τη φωτογράφηση με μεγέθυνση. Τέρμα στο κυνήγι της απογοητευτικής αυτόματης εστίασης. Η απόφαση είναι δική σας, γρήγορη και ακριβής χειροκίνητη εστίαση, ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες!
Η εναλλαγή μεταξύ της παρατήρησης και της φωτογράφησης μέσα από το προσοφθάλμιο γίνεται γρήγορα και εύκολα. Ο TSN-PA7 περνάει πάνω από το προσοφθάλμιο και βιδώνει/ ξεβιδώνει πάνω στη διόπτρα με το παρεχόμενο κολάρο.   

 

Πίνακες εστιακών αποστάσεων συστήματος Διόπτρας - Ζοοm προσοφθαλμίου - Αντάπτορα TSNPA7


focal with pa7

Επιπλέον Πληροφορίες

Βίντεο

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.