ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ BALL HEAD ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ "STARADVENTURER' Zoom

SKYWATCHER

ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ BALL HEAD ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ "STARADVENTURER'

# SKSTARADVENTURER-B

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο αντάπτορας αυτός της SkyWatcher επιτρέπει τη σύνδεση κεφαλής τύπου ball head η οποία διαθέτει σπείρωμα 3/8’’ με τη στήριξη StarAdventurer, ώστε να γίνεται πολύ ευκολότερη η κίνηση και η εύρεση της τελικής θέσης της DSLR πάνω στην ball head.

Άμεσα διαθέσιμο
24,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ BALL HEAD ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ "STARADVENTURER'

Ο αντάπτορας αυτός της SkyWatcher επιτρέπει τη σύνδεση κεφαλής τύπου ball head η οποία διαθέτει σπείρωμα 3/8’’ με τη στήριξη StarAdventurer.
Η προσθήκη ball head στη στήριξη αποδεικνύεται πολύ χρήσιμη όταν τοποθετούμε πάνω της μια DSLR. Με αυτήν τη συνδεσμολογία γίνεται πολύ ευκολότερη η κίνηση και η εύρεση της τελικής θέσης της κάμερας πάνω στην ball head.
Η σύνδεση του αντάπτορα στη στήριξη γίνεται στην περιοχή της υποδοχής της ράβδου dovetail ενώ η σύνδεση του αντάπτορα στην ball head γίνεται μέσω σπειρώματος 3/8’’.


Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.