Αντάπτορας 50,8mm (2″), για προσαρμογή φίλτρου σε SC Zoom

BAADER PLANETARIUM

Αντάπτορας 50,8mm (2″), για προσαρμογή φίλτρου σε SC

# BA-2958144

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
Πολύ χρήσιμο αξεσουάρ για όσους θέλουν να προσαρμόσουν φίλτρο 50,8mm (2"), στο πίσω μέρος του SC τηλεσκοπίου τους
Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 69,00 €

Τιμή προσφοράς: 49,90 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Αντάπτορας 2″ για προσαρμογή φίλτρου σε SC
 

Το αξεσουάρ αυτό αποτελείται από δύο μέρη, 17Α(#2958141) & 17Β (#2958142).

Το εξάρτημα #17Β βιδώνει στο σπείρωμα του τηλεσκοπίου και επάνω σε αυτό προσαρμόζονται όλα τα φίλτρα BAADER 2”. Το δεύτερο εξάρτημα #17Α είναι ένας υποδοχέας για προσοφθάλμια 2” με χάλκινο δακτύλιο σύσφιξης και δύο βίδες ασφαλείας.

Όταν και τα δύο εξαρτήματα προσαρμόζονται σε τηλεσκόπιο SC, ο συνδυασμός θυμίζει το Deluxe προσαρμογέα #17, η απόδοση, όμως, είναι πολύ ανώτερη από οποιοδήποτε προσαρμογέα SC 2” της αγοράς, αφού ο χρήστης μπορεί να σφραγίσει, ουσιαστικά, τον οπτικό σωλήνα, κάνοντάς τον απρόσιτο από σκόνη και υγρασία και μπορεί να αποκόψει τα ανεπιθύμητα μήκη κύματος του φωτός, χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, ένα φίλτρο UV/IR ή ένα φίλτρο νεφελωμάτων UHC-S ή Ο ΙΙΙ ή και οποιοδήποτε άλλο φίλτρο!

Η σημαντική διαφορά είναι ότι τα φίλτρα 2” της BAADER είναι οπτικά λειασμένα ώστε να μην καταστρέφουν ή προκαλούν εξασθένηση στο μέτωπο του φωτός και να διατηρούν τέλεια οξύτητα ακόμα και σε μεγάλες μεγεθύνσεις.

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Διάμετρος (mm) 50.8

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.