Αντάπτορας 1,25″ σε 2″ Click Lock Zoom

BAADER PLANETARIUM

Αντάπτορας 1,25″ σε 2″ Click Lock

# BA-2956215

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Με αυτόν τον αντάπτορα μπορείτε να προσαρμόσετε παρελκόμενα 2" σε υποδοχέα 1,25" με την σιγουριά ενός συστήματος Click Lock.

Άμεσα διαθέσιμο
94,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Αντάπτορας 1,25″ σε 2″ Click Lock


Με αυτόν τον αντάπτορα μπορείτε να προσαρμόσετε παρελκόμενα 2" σε υποδοχέα 1,25" με την σιγουριά ενός συστήματος Click Lock. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτόν τον αντάπτορα είτε σε υποδοχέα 1,25" (εστιαστές, διαγώνια, κτλ) είτε σε σπείρωμα T2 και να προσαρμόσετε τα παρελκόμενα σας 2". Η κεφαλή 1,25" αποσπάται και αποκαλύπτεται το σπείρωμα T2. Με την σειρά του μπορεί το σπείρωμα T2 να ξεβιδωθεί και να αποκαλύψει ένα θηλυκό σπείρωμα 2" (SC).

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.