ΑΝΟΡΘΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΟ Ø 31,8mm Zoom

AURIGA

ΑΝΟΡΘΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΟ Ø 31,8mm

# AUDIAG-RADD125

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο ανορθωτής εικόνας Auriga διαθέτει ένα πρίσμα Amici υψηλής ποιότητας το οποίο αποτελείται από γυαλί BaK4 και του οποίου όλες οι επιφάνειες έχουν αντιανακλαστικές επιστρώσεις, ώστε να διασφαλίζεται μέγιστη οπτική διαπερατότητα και να ελαχιστοποιείται η απώλεια λαμπρότητας και αντίθεσης.

Άμεσα διαθέσιμο
84,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΑΝΟΡΘΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΟ AURIGA Ø 31,8mm

 

Χάρη στις εξαιρετικές οπτικές ιδιότητες που τα χαρακτηρίζουν, τα τηλεσκόπια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για επίγειες παρατηρήσεις. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, η εικόνα που δίνουν τα τηλεσκόπια είναι ανεστραμμένη. Επομένως, η χρήση ενός τηλεσκοπίου για επίγειες παρατηρήσεις, όπου ο προσανατολισμός των αντικειμένων είναι σημαντικός, θα ήταν άβολη. Ωστόσο, με ένα διαγώνιο πρίσμα 45° που ανορθώνει την εικόνα, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσει κανείς το τηλεσκόπιό του και για επίγεια παρατήρηση. Ο ανορθωτής εικόνας Auriga διαθέτει ένα πρίσμα Amici υψηλής ποιότητας το οποίο αποτελείται από γυαλί BaK4 και του οποίου όλες οι επιφάνειες έχουν αντιανακλαστικές επιστρώσεις, ώστε να διασφαλίζεται μέγιστη οπτική διαπερατότητα και να ελαχιστοποιείται η απώλεια λαμπρότητας και αντίθεσης.

Το ανορθωτικό πρίσμα Auriga ταιριάζει άνετα σε όλες τις συνήθεις υποδοχές31,8 mmτων διοπτρικών και των καταδιοπτρικών τηλεσκοπίων. Αντίθετα, δεν ταιριάζει σε νευτώνεια τηλεσκόπια, άρα ούτε και σε Dobsonians. Συμβατά με αυτό το πρίσμα προσοφθάλμια είναι όλα όσα έχουν διάμετρο κάνης31,8 mm. Το σύστημα συγκράτησης είναι δοκιμασμένο και αποτελείται από έναν μπρούτζινο δακτύλιο και μια εργονομική και ανθεκτική βίδα.


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Διάμετρος (mm) 31.8

Επιπλέον Πληροφορίες

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.