Αισθητήρα θερμοκρασίας για τον ZWO EAF Zoom

ZWO

Αισθητήρα θερμοκρασίας για τον ZWO EAF

# ZWO-EAF-SENSOR

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ο αισθητήρας θερμοκρασίας επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας περιβάλλοντος για τη διατήρηση της θέσης εστίασης κατά τις αλλαγές θερμοκρασίας

Διαθέσιμο
19,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Αισθητήρα θερμοκρασίας για τον ZWO EAF


Αισθητήρας θερμοκρασίας ZWO για το σύστημα αυτόματης εστίασης EAF

Ο αισθητήρας θερμοκρασίας ταιριάζει απευθείας στην υποδοχή σύνδεσης του EAF Motor Focus. Αυτό επιτρέπει την ανάγνωση της θερμοκρασίας περιβάλλοντος με το κατάλληλο λογισμικό και χρησιμοποιείται για την αντιστάθμιση της μετατόπισης εστίασης κατά τη διάρκεια των αλλαγών θερμοκρασίας.


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 100

Επιπλέον Πληροφορίες

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.