Αισθητήρας θερμοκρασίας/υγρασίας Zoom

PLANITEK

Αισθητήρας θερμοκρασίας/υγρασίας

# OKY-0004

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Χαμηλού κόστους και υψηλής ακρίβειας αισθητήρας θερμοκρασίας και υγρασίας, κατάλληλος για πολλών ειδών εφαρμογές. Μπορεί να συνδεθεί εύκολα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα τύπου Arduino.

Άμεσα διαθέσιμο
9,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Αισθητήρας θερμοκρασίας/υγρασίας

Ο DHT11 είναι ένας χαμηλού κόστους ψηφιακός αισθητήρας θερμοκρασίας και υγρασίας. Χρησιμοποιεί έναν χωρητικό αισθητήρα υγρασίας και ένα θερμίστορ για να λάβει τα δεδομένα από τον περιβάλλοντα χώρο και είναι κατάλληλος για πλήθος εφαρμογών, καθότι έχει γρήγορη απόκριση και μεγάλη ακρίβεια. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα εύκολος στην επικοινωνία, αφού χρησιμοποιεί μόνο ένα ψηφιακό pin για την αποστολή των δεδομένων που συλλέγει.

Παράμετροι λειτουργίας:

Τροφοδοσία: 5V DC
Εύρος μέτρησης θερμοκρασίας: 0-50 C
Εύρος μέτρησης υγρασίας: 20-90% RH

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.