Αισθητήρας μέτρησης απόστασης (σόναρ) Zoom

PLANITEK

Αισθητήρας μέτρησης απόστασης (σόναρ)

# OKY-0006

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Αισθητήρας υπερήχων για τη μέτρηση αποστάσεων με υψηλή ακρίβεια, κατάλληλος για πολλών ειδών εφαρμογές. Μπορεί να συνδεθεί εύκολα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα τύπου Arduino.

Άμεσα διαθέσιμο
9,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Αισθητήρας μέτρησης απόστασης (σόναρ)

Το σόναρ είναι κατάλληλο για μετρήσεις αποστάσεων υψηλής ακριβείας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές εκπαιδευτικής ρομποτικής για τη σωστή πλοήγηση του ρομπότ. Με τη βοήθεια του σόναρ το ρομπότ μπορεί να εντοπίζει εμπόδια αλλά και να βρίσκει διέξοδο μέσα από ένα λαβύρινθο υπολογίζοντας ποια είναι η σωστή κατεύθυνση που πρέπει να πάρει. Με έναν τέτοιο αισθητήρα θα μπορούσαν επίσης να γίνουν εφαρμογές εντοπισμού κίνησης (π.χ. ενεργοποίηση συναγερμού).

Παράμετροι λειτουργίας:

Τροφοδοσία: 5V DC

Μέτρηση απόστασης:2 εκατοστά έως 4.5 μέτρα

Ακρίβεια:0.3 εκατοστά  

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.