Αισθητήρας ήχου Zoom

PLANITEK

Αισθητήρας ήχου

# OKY-0005

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Υψηλής ακρίβειας αναλογικός αισθητήρας ήχου συμβατός με οποιαδήποτε πλατφόρμα τύπου Arduino.

Άμεσα διαθέσιμο
9,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Αισθητήρας ήχου

Ο αναλογικός αισθητήρας ήχου ανιχνεύει ήχους και τους μετατρέπει σε αναλογικό σήμα. Όσο πιο δυνατός είναι ο ήχος τόσο υψηλότερη τιμή λαμβάνουμε από τον αισθητήρα στο αντίστοιχο pin. Ο έλεγχος της ευαισθησίας του αισθητήρα είναι επίσης εφικτός, μέσω του μικρού ποτενσιόμετρου που βρίσκεται πάνω στη πλακέτα. Ο κατάλληλος αισθητήρας για αυτοματισμούς που ενεργοποιούνται μέσω ήχου (π.χ. ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ηλεκτρικής ή ηλεκτρονικής συσκευής με παλαμάκια).

Η τροφοδοσία του είναι 5V DC.

Επιπλέον Πληροφορίες

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.