ADVANCED VX, Στήριξη ρομποτική Zoom

CELESTRON

ADVANCED VX, Στήριξη ρομποτική

# CE91519

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Προσανατολισμένη από κατασκευής στην αστροφωτογράφηση, η νέα στήριξη της Celestron, η Advanced VX, θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία των μεσαίων στηρίξεων. Η Advanced VX σας προσφέρει τα περισσότερα χαρακτηριστικά των πιο ακριβών στηρίξεων της Celestron σε ένα πολύ οικονομικό πακέτο.

Προσωρινά Εξαντλημένο
1.049,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή


ADVANCED VX, Στήριξη ρομποτική


Προσανατολισμένη από κατασκευής στην αστροφωτογράφηση, η νέα στήριξη της Celestron, η Advanced VX, θέτει νέα στάνταρ στην κατηγορία των μεσαίων στηρίξεων. Η Advanced VX σας προσφέρει τα περισσότερα χαρακτηριστικά των πιο ακριβών στηρίξεων της Celestron σε ένα πολύ οικονομικό πακέτο.

Η νέα στήριξη Advanced VX σχεδιάστηκε ειδικά για να παρέχει εξαιρετική απόδοση στην αστροφωτογράφηση με μικρά τηλεσκόπια. Τώρα τα μικρά τηλεσκόπια μπορούν να εκμεταλλευτούν τη λειτουργία All-Star Polar Alignment καθώς και τη δυνατότητα για autoguiding. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε οδήγηση για μεγάλες εκθέσεις με τη βοήθεια συνεχούς ρυθμιζόμενης διόρθωσης περιοδικού σφάλματος. Μπορείτε να φωτογραφίζετε μετά τον μεσημβρινό χωρίς να κάνετε αναστροφή (meridian flip), έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση στο καλύτερο κομμάτι του ουρανού εύκολα και χωρίς προβλήματα. Η Advanced VX έχει σαφώς μεγαλύτερη βάση έδρασης σε σχέση με τον προηγούμενο σχεδιασμό, κάτι που την κάνει πολύ πιο σταθερή υπό μεγαλύτερα φορτία. Βελτιωμένα μοτέρ προσφέρουν περισσότερη ροπή και μπορούν να διαχειριστούν εύκολα ελαφρώς αζύγιστα φορτία.

Οι έμπειροι αστροφωτογράφοι θα χαίρονται να παίρνουν αυτή τη στήριξη σε σκοτεινές τοποθεσίες, και να απολαμβάνουν εκεί τις δυνατότητές της, που είναι εφάμιλλες πολύ μεγαλύτερων και μη μετακινήσιμων στηρίξεων. Ή, αν τώρα κάνετε τα πρώτα σας βήματα, αυτή η στήριξη θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το χόμπυ και θα καλύψει τις ανάγκες σας για τα επόμενα χρόνια.

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 990 x 660 x 310 mm (27.67 Kg )

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Οι σχέσεις των ενσωματωμένων γραναζιών και η προγραμματιζόμενη Διόρθωση Περιοδικού Σφάλματος εξαλείφουν σφάλματα στην παρακολούθηση που προέρχονται από το σύστημα γρανάζι-ατέρμονας.
  • Νέα μοτέρ, προσφέρουν καλύτερη παρακολούθηση και περισσότερη ροπή, για να ανταπεξέρχονται σε μη σωστά ζυγισμένα φορτία.
  • Αναθεωρημένη κατασκευή, προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα, μεγαλύτερη ακαμψία και καλύτερη αισθητική.
  • Ο νέος σχεδιασμός επιτρέπει την παρατήρηση ή φωτογράφηση μετά τον μεσημβρινό, χωρίς να υπάρχει ενόχληση από τα μοτέρ.
  • Βελτιωμένη ρύθμιση του γεωγραφικού πλάτους. Μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 7-77 μοιρών.
  • Βελτιωμένα ηλεκτρονικά με μεγαλύτερη μνήμη για μελλοντική επέκταση.
  • Χειριστήριο NexStar+ που προσφέρει πολλές επιλογές γλώσσας (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, ισπανικά).

Τρίποδας:    Ατσάλινος, μεταβλητός, διάμετρος ποδιού 2”
Βάρος κεφαλής:    7.71 kg
Βάρος τριπόδου :   8.16 kg
Τροφοδοσία  :  Καλώδια αναπτήρα αυτοκινήτου
Άξονας αντιβάρων  :  Μήκος 12”, διάμετρος 0.75”, 5.44 kg
Αντίβαρα  :  1 x 5 kg
Ωφέλιμο φορτίο  :  14 kg
Μοτέρ  :  Βηματικά μοτέρ με αισθητήρες
Ταχύτητες περιστροφής  :  9 ταχύτητες, η μεγαλύτερη είναι 4 μοίρες/δευτερόλεπτο
Ταχύτητες παρακολούθησης :   Αστρική, Ηλιακή, Σεληνιακή
Μέθοδοι ευθυγράμμισης:    Με 1 αστέρι, Με 2 αστέρια, Γρήγορη ευθυγράμμιση, Ευθυγράμμιση ηλιακού συστήματος, Τελευταία ευθυγράμμιση
Θύρες επικοινωνίας  :  2x AUX, Θύρα αυτόματης οδήγησης, RS-232 (στο χειριστήριο)
Χειριστήριο :   Δύο σειρές, 16 χαρακτήρες, 19 κουμπιά
Βάση δεδομένων :   40.000+ αντικείμενα, 100 αντικείμενα από τον χρήστη, λεπτομερείς πληροφορίες για πάνω από 200 αντικείμενα
Τροφοδοσία  :  12VDC 3.5A (tip positive)
Εσωτερικό ρολόι  :  Ναι
GPS :   GPS με το προαιρετικό αξεσουάρ SkySync GPS

Βίντεο

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.