ACADEMY 2 Zoom

KONUS

ACADEMY 2

# KO5305

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Το νέο μικροσκόπιο Academy 2, είναι ένα μικροσκόπιο "σχολικού τύπου" 1000Χ με ευρωπαικές προδιαγραφές.

Δείτε ΕΔΩ το φυλλάδιο μικροσκοπίων, μεγεθυντικών φακών & αξεσουάρ μικροσκοπίων

Άμεσα διαθέσιμο
489,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

Βιολογικό Μικροσκόπιο "ACADEMY 2"


Το πλέον κατάλληλο μικροσκόπιο για χρήση  σε σχολεία. Είναι απολύτως ασφαλές, με  χαμηλή τάση λειτουργίας και εξωτερικό μετασχηματιστή, κατασκευασμένο με ευρωπαικές προδιαγραφές. Χάρη στους προσοφθάλμιους και τους αντικειμενικούς του βασικού του εξοπλισμού μπορεί να πετύχει έως 1000 μεγεθύνσεις. Διαθέτει μονή, περιστρεφόμενη κατά 360° κεφαλή, εστιακής απόστασης 160mm, προσοφθάλμιο 10x, ευρέως πεδίου (WA), και τέσσερις αντικειμενικούς 4x, 10x, 40x και 100x. Η εστίαση γίνεται με δύο κοχλίες, ο ένας για μικρομετρική ρύθμιση. Η τράπεζα είναι μετακινούμενη, διαστάσεων 130mm x 125mm με μικρομετρική κίνηση και με ελάσματα για την συγκράτηση των παρασκευασμάτων. Διαθέτει, επίσης, φωτισμό με λάμπα λευκού LED  0,5W, συμπυκνωτή Abbe και διάφραγμα ίριδος.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτού του μικροσκοπίου είναι η ικανότητά του να λειτουργεί είτε με ρεύμα, είτε ως ασύρματη συσκευή χρησιμοποιώντας τα παρελκόμενα που περιλαμβάνονται: έναν μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος 220V ή τρεις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA με φορτιστή μπαταρίας.

Περιλαμβάνεται κάλυμμα για προστασία από τη σκόνη.

Με το μικροσκόπιο αυτό μπορούμε να  φωτογραφήσουμε ή να απεικονίσουμε σε ένα monitor (τηλεόραση ή υπολογιστή) τα είδη που παρακολουθούμε. Στην πρώτη περίπτωση χρησιμοποιούμε τον αντάπτορα και το ανάλογο δαχτυλίδι Τ/2 προσαρμογής σε φωτογραφική μηχανή REFLEX και στη δεύτερη περίπτωση μια ψηφιακή κάμερα απεικόνισης.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Μεγεθύνσεις (x) 1000
Αντικειμενικός 1
Αντικειμενικός 2 10Χ
Αντικειμενικός 3 40Χ
Αντικειμενικός 4 100Χ
Κεφαλή Περιστρεφόμενη κατά 360º
Φωτισμός LED
Μικρομετρική Εστίαση Ακριβείας
Προσοφθάλμιο 10X (ευρέος πεδίου 18mm)
Διαστάσεις Τράπεζας (mm) 130x125
Είδος Τράπεζας Μετακινούμενη με μικρομετρική μετακίνηση και μέτρηση παρασκευασμάτων

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 300 x 200 x 460 mm (5 Kg )
  • Στη συσκευασία περιλαμβάνεται CDROM  (στα αγγλικά και ιταλικά) με γενικές πληροφορίες σχετικά με τα μικροσκόπια, καθώς και οδηγίες για τη χρήση κάθε μοντέλου ξεχωριστά. Όλα τα μέρη του μικροσκοπίου εξηγούνται με λεπτομέρεια, ενώ παράλληλα παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να βελτιώσουμε την απόδοση του οργάνου στο μέγιστο. Έτσι, και ο λιγότερο έμπειρος χρήστης μπορεί γρήγορα να γίνει γνώστης του αντικειμένου και να χρησιμοποιεί το μικροσκόπιο σαν επαγγελματίας. Ένα ιδιαίτερο τμήμα του CDROM διδάσκει ακόμη πώς να κάνει κανείς δικά του πειράματα και έρευνες με το μικροσκόπιο, ώστε να γίνει η χρήση του μια πολύ ευχάριστη απασχόληση.
  • Οδηγίες σε 8 γλώσσες-και στα Ελληνικά

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.