*Προσθέστε το τηλεσκόπιό σας στο καλάθι και επιλέξτε το βιβλίο μέσα από το καλάθι σας. 

102/500 AZ3 Zoom

SKYWATCHER

102/500 AZ3

# SK1025AZ-3

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ενα εξαιρετικό τηλεσκόπιο για επίγεια ή αστρονομική παρατήρηση αλλά και για φωτογράφηση.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
364,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 15:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

 

SkyWatcher 1025AZ3Το SkyWatcher 102mm (4 ιντσών) f/5 είναι ένα διαθλαστικό τηλεσκόπιο με πολυεπιστρωμένο αντικειμενικό φακό δύο στοιχείων και ελάχιστο χρωματικό σφάλμα που μπορεί να προσφέρει στον παρατηρητή εκπληκτικές εικόνες της Σελήνης και του Ήλιου (με την προσθήκη του κατάλληλου φίλτρου), των πλανητών καθώς και άλλων αστρονομικών θεμάτων.Επίσης, αποτελεί ένα εξαιρετικό τηλεσκόπιο επίγειας παρατήρησης και φωτογράφησης. Ο συνδυασμός της καθαρής εικόνας που προσφέρει και της λογικής τιμής του, το καθιστά μια πολύ καλή επιλογή πρώτου τηλεσκοπίου για έναν αρχάριο ή ένα εξαιρετικό τηλεσκόπιο που μπορείτε να πάρετε μαζί σας παντού, λόγω του μικρού μεγέθους του.
Ο εστιαστής δέχεται προαιρετικά, διαγώνιο 2' (50,8mm) για προσοφθάλμια της αντίστοιχης διαμέτρου αλλά διαθέτει και αντάπτορα για διαγώνιο 1 1/4' (31,8mm), καθώς επίσης και κλείδωμα της εστίασης. Επειδή είναι ένα διοπτρικό τηλεσκόπιο, δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη συντήρηση. Τα οπτικά του έρχονται απόλυτα ευθυγραμμισμένα από την κατασκευάστρια εταιρεία. Η μόνη ευθυγράμμιση που θα χρειαστεί να γίνει είναι αυτή του ερευνητή κόκκινης κουκίδας Star Pointer για τον ευκολότερο εντοπισμό των αντικειμένων.


 


Οσον αφορά στη φωτογράφηση,  το τηλεσκόπιο αποδίδει πολύ καλά, ουσιαστικά σαν ένας τηλεφακός των 510mm. Ο γρήγορος εστιακός λόγος κάνει το τηλεσκόπιο αυτό εξαιρετικό για την φωτογράφηση εκλείψεων ('Ηλιου ή Σελήνης) ή τη φωτογράφηση της φύσης.

 

 
 
 
 
 
  

 

Η στιβαρή και ευέλικτη αλταζιμουθιακή στήριξη ΑΖ3 συνοδεύει το SkyWatcher 102mm προσφέροντας την ευκολία των μικρομετρικών κινήσεων.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 6200
Οπτικός Σχεδιασμός Διοπτρικό Αχρωματικό
Διάμετρος (mm) 102
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 510
Εστιακός Λόγος (f/) 5
Στήριξη Αλταζιμουθιακή
Ερευνητής Κόκκινης Κουκίδας (Star Pointer)
Διαγώνιο Πρίσμα / Κάτοπτρο 45° Πρίσμα
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 204
Προσοφθάλμιο Super 25mm & Super 10mm, Ø31.8mm

Επιπλέον Πληροφορίες

Χαρτοκιβώτιο 1 450 x 950 x 250 mm (11 Kg )
  • Διαστάσεις σωλήνα: 12x50cm
  • Βάρος σωλήνα: 2,53kgr
  • Ύψος τρίποδα: 71-123cm
  • Αλταζιμουθιακή στήριξη ΑΖ-3 (με κοχλίες μικρομετρικών κινήσεων)
  • Τρίποδας αλουμινίου LT-1
  • Προσαρμογέας παράλληλης φωτογράφησης(piggy back)
  • Το σπείρωμα τύπου Τ στην υποδοχή προσοφθαλμίου επιτρέπει την άμεση προσαρμογή Τ-αντάπτορα για σύνδεση με φωτογραφική μηχανή SLR ή DSLR.
  • Βάρος στήριξης: 3,6Kg

Προαιρετικά Αξεσουάρ

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Νέα Προϊόντα

Φόρμα Αιτήματος Τιμής

Με την αποστολή του αιτήματος τιμής δηλώνετε ότι συμφωνείτε πως το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης μπορεί να συλλέξει τα στοιχεία σας μέσω αυτής της φόρμας.