ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ LAND SKY 30X Zoom

NATIONAL GEOGRAPHIC

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ LAND SKY 30X

# OP-NG30
Διαθέσιμο
29,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή Προϊόντος

Λεπτομέρειες

Τηλεσκόπιο Land Sky 30X


Δώστε στα παιδιά το μέσο για να εξερευνήσουν το φεγγάρι, τ’αστρα και τη Γη!
Χρησιμοποιείται και σαν τηλεσκόπιο χειρός (χωρίς τον τρίποδα).Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Σχετικα Προϊοντα

Service

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε ένα άρτιο και εκπαιδευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει μ’ ένα προϊόν ελέγχεται πρώτα από τους δικούς μας έμπειρους τεχνικούς.

Στην περίπτωση που η «βλάβη» δεν μπορεί να επισκευαστεί στην Ελλάδα και η αγορά του προϊόντος έχει γίνει από την εταιρία μας, αναλαμβάνουμε την αποστολή του προϊόντος στο αντίστοιχο τεχνικό τμήμα της εταιρίας του εξωτερικού, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας για τυχόν έξοδα και αναμενόμενα αποτελέσματα της επισκευής. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη μέχρι τώρα πορεία μας,  ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που δεν μπόρέσαν  να επισκευάσουν οι τεχνικοί μας  κάποιο προϊόν  και αναγκαστήκαμε να το επιστρέψουμε για επισκευή στην κατασκευάστρια εταιρία.