ΣΦΑΙΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ 20 εκ. Zoom

SELEGIOCHI

ΣΦΑΙΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ 20 εκ.

# SEL-KE98512

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Ένα φαινόμενο παρόμοιο με την αστραπή, αλλά σε ελεγχόμενες συνθήκες!
Άμεσα διαθέσιμο
49,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ 20 cm

Γίνετε ένας μικρός θεός, που ελέγχει τα φυσικά φαινόμενα: αγγίζοντας την κρυστάλλινη σφαίρα, διαμορφώνετε τον αριθμό, την ένταση και την κατεύθυνση των αστραπών στο εσωτερικό της. Η μαγεία της κρυστάλλινης σφαίρας σας περιμένει.

Ένα φαινόμενο παρόμοιο με την αστραπή, αλλά σε ελεγχόμενες συνθήκες! Στο κέντρο αυτής της γυάλινης σφαίρας ένας πυρήνας με υψηλό ηλεκτρικό δυναμικό, που περιβάλλεται από χαμηλής πίεσης αέριο (πλάσμα), προκαλεί ευδιάκριτες εκκενώσεις ηλεκτρονίων. Μπορείτε να επηρεάσετε το φαινόμενο αγγίζοντας την επιφάνεια της γυάλινης σφαίρας. Έτσι παράγονται μηχανικές δονήσεις και θερμοκρασιακές κυμάνσεις, με αποτέλεσμα οι ηλεκτρικές εκκενώσεις να συγκεντρώνονται στο σημείο που αγγίζετε.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 1160

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις συσκευασίας: 36cm x 22cm x 22cm (Ύψος x Πλάτος x Βάθος)

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής