Προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία ( Ν.2472/1997) η εταιρία ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης - Δημήτριος Τσάμπουρας & Σια Ο.Ε. χρησιμοποιεί και προστατεύει οποιαδήποτε πληροφορία δίνετε σε αυτήν την εταιρία, όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό της. Η εταιρία ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης Δημήτριος Τσάμπουρας & Σια Ο.Ε. δεσμεύεται να διασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αν σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες πληροφορίες, με βάση τις οποίες θα γίνεται η αναγνώρισή σας όταν επισκέπτεστε αυτό τον ιστότοπο, τότε να είστε σίγουροι ότι οι πληροφορίες αυτές θα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τους κανόνες που αναφέρονται εδώ. Η εταιρία ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης Δημήτριος Τσάμπουρας & Σια Ο.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει την πολιτική για τα προσωπικά δεδομένα. Γι’ αυτό καλό είναι να επισκέπτεστε τακτικά αυτή τη σελίδα, ώστε να βεβαιώνεστε ότι δεν έχετε αντιρρήσεις σε αλλαγές που ενδεχομένως έχουν γίνει.
 

Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε

Μπορεί να συλλέξουμε τις κάτωθι πληροφορίες:

  • Όνομα
  • Στοιχεία επικοινωνίας, μεταξύ των οποίων ηλεκτρονική διεύθυνση (email)
  • Πληροφορίες δημογραφικού ενδιαφέροντος, όπως ταχυδρομικός κώδικας, προτιμήσεις και ενδιαφέροντα
  • Άλλες πληροφορίες σχετικές με δημοσκοπήσεις και/ή προσφορές

Για μια πλήρη λίστα των cookies που συλλέγουμε δείτε την παράγραφο Λίστα των cookies που συλλέγουμε.

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συλλέγουμε;

Ζητάμε αυτές τις πληροφορίες, για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παράσχουμε καλύτερες υπηρεσίες, και ειδικότερα για τους κάτωθι λόγους:

  • Τήρηση εσωτερικού αρχείου.
  • Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
  • Μπορεί κατά διαστήματα να στέλνουμε emails για να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα, ειδικές προσφορές ή οτιδήποτε άλλο πιστεύουμε ότι ενδέχεται να σας ενδιαφέρει, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δώσει.
  • Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που θα μας δώσετε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας στο πλαίσιο κάποιας έρευνας αγοράς. Μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, τηλεφώνου, φαξ ή ταχυδρομείου. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που θα μας δώσετε, για να προσαρμόσουμε τον ιστότοπό μας στα ενδιαφέροντά σας.

Ασφάλεια

Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο ζητάει την άδεια να αποθηκευτεί στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Αν συμφωνήσετε, το αρχείο αποθηκεύεται και το cookie βοηθάει στην ανάλυση της κίνησης στο διαδίκτυο ή σας ενημερώνει όταν επισκέπτεστε έναν ορισμένο ιστότοπο. Τα cookies δίνουν τη δυνατότητα στις εφαρμογές του web να εξατομικεύουν την απόκρισή τους προς εσάς. Η εφαρμογή του web μπορεί να προσαρμόσει τις λειτουργίες της στις ανάγκες σας, στα likes και στα dislikes σας, συλλέγοντας και κρατώντας στη μνήμη πληροφορίες που αφορούν τις προτιμήσεις σας.

Χρησιμοποιούμε cookies καταγραφής της κίνησης, για να βλέπουμε ποιες σελίδες χρησιμοποιούνται. Αυτό μας βοηθάει να αναλύσουμε τα δεδομένα που αφορούν την κίνηση στο διαδίκτυο και να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας, ώστε να τον προσαρμόσουμε στις ανάγκες των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες αποκλειστικά για σκοπούς στατιστικής ανάλυσης και κατόπιν τα δεδομένα αφαιρούνται από το σύστημα.

Συνοπτικά, τα cookies μας βοηθούν να σας προσφέρουμε έναν καλύτερο ιστότοπο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να βλέπουμε ποιες σελίδες βρίσκετε χρήσιμες και ποιες όχι. Ένα cookie δεν μας δίνει σε καμία περίπτωση πρόσβαση στον υπολογιστή σας ή σε οποιαδήποτε πληροφορία για σας, πέρα από τα δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας. Μπορείτε να επιλέξετε να δεχτείτε ή να αρνηθείτε τα cookies. Οι περισσότεροι web browsers δέχονται αυτόματα τα cookies, αλλά συνήθως μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του browser, ώστε να μην τα δέχονται, αν αυτό προτιμάτε. Αλλά μια τέτοια κίνηση ίσως σας εμποδίσει να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του διαδικτύου.

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Ο ιστότοπός μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους (links) προς άλλους ιστότοπους που ενδιαφέρουν. Πρέπει να γνωρίζετε ότι εμείς δεν ελέγχουμε αυτούς τους ιστότοπους. Επομένως, δεν μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία των πληροφοριών που εσείς παρέχετε την ώρα που επισκέπτεστε άλλους ιστότοπους, ενώ, από την άλλη μεριά, η δική μας πολιτική για τα προσωπικά δεδομένα, την οποία διαβάζετε εδώ, δεν είναι δεσμευτική για άλλους ιστότοπους. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να διαβάζετε την πολιτική για τα προσωπικά δεδομένα που ισχύει στον ιστότοπο που επισκέπτεστε.

Πώς να ελέγχετε τα προσωπικά σας δεδομένα

Μπορείτε να επιλέξετε να περιορίστε τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κάθε φορά που σας ζητείται να συμπληρώσετε μια φόρμα σε έναν ιστότοπο, αναζητήστε το πλαίσιο στο οποίο μπορείτε να κάνετε κλικ, για να υποδηλώσετε ότι δεν θέλετε να χρησιμοποιηθούν από κανέναν οι πληροφορίες για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ
  • Αν έχετε πρωτύτερα συγκατανεύσει να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας όποτε θέλετε, στέλνοντάς μας μια επιστολή ή ένα email στη διεύθυνση planitario@astronomy.gr

Δεν θα πουλήσουμε ούτε θα διανείμουμε ούτε θα εκμισθώσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, εκτός και αν πάρουμε την άδειά σας ή υποχρεωθούμε από τον νόμο. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να σας στείλουμε υλικό προώθησης που αφορά τρίτους και που νομίζουμε ότι ίσως το βρείτε ενδιαφέρον, εφόσον μας δηλώσετε ότι θα επιθυμούσατε κάτι τέτοιο.

Μπορείτε να ζητήσετε λεπτομέρειες για τα προσωπικά δεδομένα σας που έχουμε αποθηκεύσει. Το αίτημά σας θα ικανοποιηθεί. Αν θα θέλατε ένα αντίγραφο των πληροφοριών που έχουμε για σας, παρακαλούμε στείλτε μας μια επιστολή ή ένα email

Αν νομίζετε ότι κάποιες πληροφορίες που έχουμε για σας είναι εσφαλμένες ή ελλιπείς, παρακαλούμε στείλτε μας μια επιστολή ή ένα email. Θα κάνουμε αμέσως τις απαραίτητες διορθώσεις.

Λίστα των cookies που συλλέγουμε

Ο παρακάτω πίνακας περιέχει τα cookies που συλλέγουμε και τις πληροφορίες που αποθηκεύουν.

Όνομα του COOKIE

Περιγραφή του COOKIE

CART

Η σχέση με το καλάθι αγορών σας

CATEGORY INFO

Αποθηκεύει την πληροφορία της κατηγορίας στη σελίδα, η οποία επιτρέπει πιο γρήγορη εμφάνιση σελίδων

COMPARE

Τα αντικείμενα που έχετε στη λίστα Compare Products

CURRENCY

Το νόμισμα που προτιμάτε

CUSTOMER

Μια κρυπτογραφημένη εκδοχή του πελατειακού σας ID στο κατάστημα

CUSTOMER_AUTH

Ένας δείκτης που δείχνει αν έχετε κάνει log in στο κατάστημα

CUSTOMER_INFO

Μια κρυπτογραφημένη εκδοχή της ομάδας πελατών στην οποία ανήκετε

CUSTOMER_SEGMENT_IDS

Αποθηκεύει το Customer Segment ID

EXTERNAL_NO_CACHE

Μια σημαία (flag), που δείχνει αν το caching είναι απενεργοποιημένο ή όχι

FRONTEND

Η ταυτότητα της επίσκεψής σας στον server

GUEST-VIEW

Επιτρέπει στους επισκέπτες να διορθώνουν τις παραγγελίες τους

LAST_CATEGORY

Η τελευταία κατηγορία που επισκεφτήκατε

LAST_PRODUCT

Το πιο πρόσφατο προϊόν που είδατε

NEWMESSAGE

Δείχνει αν έχει ληφθεί κάποιο νέο μήνυμα

NO_CACHE

Δείχνει αν επιτρέπεται η χρήση cache

PERSISTENT_SHOPPING_CART

Σύνδεσμος που δείχνει πληροφορίες σχετικά με το καλάθι αγορών σας και την ιστορία των σελίδων που επισκεφτήκατε, αν το έχετε ζητήσει από το site

POLL

To ID των δημοσκοπήσεων στις οποίες έχετε πρόσφατα ψηφίσει

POLLN

Πληροφορίες για δημοσκοπήσεις στις οποίες έχετε ψηφίσει

RECENTLYCOMPARED

Τα αντικείμενα που έχετε συγκρίνει πρόσφατα

STF

Πληροφορίες για προϊόντα που έχετε γνωστοποιήσει με email σε φίλους

STORE

Η εικόνα του καταστήματος ή η γλώσσα που έχετε επιλέξει

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

Δείχνει αν ένας πελάτης έχει επιτρέψει τη χρήση cookies

VIEWED_PRODUCT_IDS

Τα προϊόντα που έχετε ήδη δει

WISHLIST

Μια κρυπτογραφημένη λίστα των προϊόντων που έχετε προσθέσει στην Wishlist

WISHLIST_CNT

Ο αριθμός των αντικειμένων στην Wishlist