Κιάλια NVB Tracker RX 3.5x40  25024 Zoom

YUKON

Κιάλια NVB Tracker RX 3.5x40 25024

# YUK-9100080052
Δείτε τη νύχτα με άλλο μάτι, δοκιμάζοντας τα νέα κιάλια νυχτερινής όρασης της Yukon Advanced Optics.Τα κιάλια Viking είναι εξοπλισμένα με το σύστημα PULSE™ ενσωματωμένων λυχνιών υπέρυθρων ακτίνων, για πρόσθετη διαύγεια εικόνας στο απόλυτο σκοτάδι.
Διαθέσιμο
645,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

Περιγραφή Προϊόντος

Λεπτομέρειες


Κιάλια Tracker LT, 3,5x40  25024


Δείτε τη νύχτα με άλλο μάτι, δοκιμάζοντας τα νέα κιάλια νυχτερινής όρασης της Yukon Advanced Optics. Η σειρά Tracker κιαλιών νυχτερινής όρασης αποτελείται από μοντέλα βραχύσωμα, ελαφριά, με ευρύ οπτικό πεδίο. Η στεγανότητα του σώματος, που αποτελείται από RUBBER ARMOR™, διευρύνει τη γκάμα των χρήσεων των καλιών, ενώ η ροδέλα κεντρικής εστίασης και η φιξ απόσταση μεταξύ των προσοφθάλμιων φακών προσφέρουν άνεση και σταθερότητα. Τα κιάλια Viking είναι εξοπλισμένα με το σύστημα PULSE™ ενσωματωμένων λυχνιών υπέρυθρων ακτίνων, για πρόσθετη διαύγεια εικόνας στο απόλυτο σκοτάδι. Το μαλακό μονοκόμματο ελαστικό παρέκταμα των προσοφθάλμιων φακών αποτρέπει την παρενόχληση από εξωτερικό φως και τη διαρροή φωτός από τη συσκευή, επιτρέποντας στον χρήση να μένει κρυμμένος στο σκοτάδι. Με το σύστημα ECLIPSE™ τα καπάκια των φακών είναι περασμένα σε άξονες στα πλαϊνά του σώματος των κιαλιών (έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να χαθούν) και ανοιγοκλείνουν στροφικά με μια κίνηση. Το μοντέλο NVB Tracker RX 3.5x40 συνοδεύεται από ανεξάρτητο, αποσπώμενο, ευθυγραμμισμένο ζεύγος φακών 40 mm, το οποίο δίνει μεγέθυνση 3,5x και αυξάνει το βεληνεκές της κατόπτευσης χωρίς να επιφέρει απώλεια ποιότητας στην εικόνα. Με την αφαίρεση του ζεύγους φακών, το NVB Tracker RX 3.5x40 μετατρέπεται σε 2x24.


Περιγραφή του σώματος
Οι σωλήνες νυχτερινής όρασης, που στεγάζονται στο ανθεκτικό σώμα από RUBBER ARMOR™, προσφέρουν θέαση υψηλής ποιότητας σε συνθήκες νυκτός.


Οπτικά/Απόδοση

Οι φακοί των κιαλιών είναι κατασκευασμένοι από οπτικό γυαλί υψηλής ποιότητας. Πλήρως πολυεπιστρωμένοι, παρέχουν υψηλή ανάλυση και φωτοσυλλεκτική ικανότητα, με αποτέλεσμα άριστη ποιότητα ειδώλου.

 

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

SKU YUK-9100080052
Καθ.Βάρος (γρ.) 800
Μάρκα YUKON
Διάμετρος Φακού (mm) 40
Μεγέθυνση (x) 3,5
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 15°
Eye Relief (mm) 12
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 5

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Τεχνολογία φωτοκαθόδου: 1ης γενιάς
Ρύθμιση διοπτρίας: +/- 5
Τροφοδοσία: 3V (CR 123A)
Διαστάσεις Διόπτρας: 17,5 x12,3 x 7,2 cm

Σχετικα Προϊοντα

Service

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε ένα άρτιο και εκπαιδευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει μ’ ένα προϊόν ελέγχεται πρώτα από τους δικούς μας έμπειρους τεχνικούς.

Στην περίπτωση που η «βλάβη» δεν μπορεί να επισκευαστεί στην Ελλάδα και η αγορά του προϊόντος έχει γίνει από την εταιρία μας, αναλαμβάνουμε την αποστολή του προϊόντος στο αντίστοιχο τεχνικό τμήμα της εταιρίας του εξωτερικού, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας για τυχόν έξοδα και αναμενόμενα αποτελέσματα της επισκευής. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη μέχρι τώρα πορεία μας,  ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που δεν μπόρέσαν  να επισκευάσουν οι τεχνικοί μας  κάποιο προϊόν  και αναγκαστήκαμε να το επιστρέψουμε για επισκευή στην κατασκευάστρια εταιρία.