GEOMA II 82-A + ΘΗΚΗ ΜΑΛΑΚΗ ΓΙΑ GEOMA PRO 82mm + ΠΡΟΣΟΦΘ.GLH48T ΖΟΟΜ ΓΙΑ GEOMA + ΤΡΙΠΟΔΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Zoom

VIXEN

GEOMA II 82-A + ΘΗΚΗ ΜΑΛΑΚΗ ΓΙΑ GEOMA PRO 82mm + ΠΡΟΣΟΦΘ.GLH48T ΖΟΟΜ ΓΙΑ GEOMA + ΤΡΙΠΟΔΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

# PL065

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! Από €1205 μόνο €999!

Φέρτε τη φύση κοντά με τις νέες διόπτρες Geoma-II της Vixen.

Άμεσα διαθέσιμο

Τιμή: 1.205,00 €

Τιμή προσφοράς: 999,00 €

Όλες οι παραγγελίες που δεχόμαστε μέχρι τις 16:00 και αφορούν προϊόντα που βρίσκονται στην αποθήκη μας, διεκπεραιώνονται την ίδια μέρα

Άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, για να λύσει τις απορίες και τους προβληματισμούς σας σχετικά με τον εξοπλισμό σας.

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια

ΠεριγραφήVixen GEOMA II 82-A

 Φέρτε τη φύση κοντά με τις νέες διόπτρες Geoma-II της Vixen.O νέος σχεδιασμός των οπτικών προσφέρει εικόνες υψηλής ευκρίνειας και καθαρότητας, ενώ τα ανανεωμένα χαρακτηριστικά τους κατέταξαν τις διόπτρες GEOMA II της Vixen,  πρώτες ανάμεσα σε 11 άλλα μοντέλα της ίδιας κατηγορίας σε διαγωνισμό του Living Bird Magazine, ενός από τα πιο έγκυρα περιοδικά για φυσιολάτρες, παγκοσμίως!


Όλες οι επιφάνειες των φακών ή  πρισμάτων που έρχονται σε επαφή με τον αέρα διαθέτουν πολλαπλές επιστρώσεις για την απόδοση πεντακάθαρων ειδώλων. Η βάση για προσαρμογή σε τρίποδα διαθέτει μηχανισμό περιστροφής, έτσι ώστε το σώμα της διόπτρας να στρέφεται, δίνοντας διαφορετικές γωνίες για την παρατήρηση ή τη φωτογράφηση. 


Ο εστιαστής δύο ταχυτήτων, με τον κοχλία μικρομετρικών κινήσεων εστίασης 1:8, κάνει την εστίαση παιχνίδι, ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες ή μεγάλες μεγεθύνσεις.

Το σώμα της διόπτρας GEOMA-II είναι στεγανοποιημένο και πεπληρωμένο με άζωτο. Καθίσταται έτσι πλήρως αδιάβροχο και με αντιθαμβωτικές ιδιότητες.
Το υλικό κατασκευής του σώματος είναι ινώδες γυαλί, κάτι που το καθιστά ιδιαίτερα ελαφρύ και ανθεκτικό σε καταπονήσεις. Το κάλυμμα σκίασης του φακού κινείται ολισθαίνοντας και αποτρέπει τις ανακλάσεις, βελτιώνοντας έτσι το contrast. Για τη διευκόλυνση της σκόπευσης, η διόπτρα διαθέτει μια οπή στο πάνω μέρος που χρησιμεύει σαν ερευνητής.

Η διόπτρα GEOMA-II 82Α δεν συνοδεύεται από προσοφθάλμιο. Διατίθενται προαιρετικά, προσοφθάλμια της σειράς GL και GLH, σταθερής μεγεθυντικής ισχύος ή zoom. Τα προσοφθάλμια GL διαθέτουν αναδιπλούμενα ελαστικά παρεκτάματα, ενώ τα GLH περιστρεφόμενα παρεκτάματα. Όλα κουμπώνουν με τέτοιο τρόπο επάνω στη διόπτρα, ώστε να αποφεύγεται η εισροή σκόνης και υγρασίας μέσα στο σώμα της διόπτρας.

 

 


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Καθ.Βάρος (γρ.) 3500
Τύπος Διόπτρας 45°
Διάμετρος Φακού (mm) 82
Εστιακή Απόσταση (F) 480
Επιστρώσεις Οπτικών Πλήρως Πολυεπιστρωμένα
Μήκος (mm) 363
Δυνατότητα προσαρμογής κάμερας Ναι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Σxετικά Προϊόντα

Αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Μόνο εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αξιολόγηση. Παρακαλούμε, Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε

Φόρμα Αιτήματος Τιμής